Harrasteajoneuvojen välitystä asiakkaan toiveilla.
Meiltä heti toimitukseen tai kohteen etsintä toiveilla.

Puh. +358500621233
info@harrisoldcars.fi
Y-tunnus 2584362-9

Myytävänä
  • Mazda 323

TOIMINTAMALLINI

Otan välitysmyyntiin pääasiassa vanhoja harrasteautoja ja muita erikoisautoja. Joskus esim. vähän ajettu perusautokin on sellainen.
Toimin kuten kiinteistönvälittäjät myydessään esim. asuntoja. Toimeksiannon alussa sovitaan tavoitehinta, palkkioni ja muut yksityiskohdat. Kysy rohkeasti lisätietoja ja kerro millaisesta autosta on kysymys. Myös laajemmat autokokoelmat myydään.

AJONEUVON OIKEA HINTA

Kun puhutaan vanhoista ajoneuvoista , niin oikean hinnan määrittely voi olla joskus hankalaa. Suomen markkinat ovat melko pienet ja vertailua pitää usein hakea ulkomailta. Seuraan alan lehdistöä jatkuvasti, joten minulta saa heti neuvottelun alussa suuntaa-antavaa tietoa. On kuitenkin hyvä jo tässä todeta, että vaikka myyntiin asetettava auto olisi ollut kuinka pitkään perheessä , niin puhtaasta tunnearvosta ostaja ei ole valmis maksamaan. Kuitenkin nykyään entistä tärkeämmäksi on tullut ajoneuvon dokumentointi, joten jos tallella on huoltokirja, ohjekirja yms. sekä mahdollisimman aukoton omistajahistoria, niin se useimmiten nostaa arvoa.

Mazda

Mazda 323 1,5 SDX vm 1985
VÄHÄN AJETTU SIISTI MUSEOREKISTERÖITY
Puh. +358500621233 || info@harrisoldcars.fi